Oktober 2014

Beste Ron,

GOEDEMORGEN!

Melvin en Rob  brachten de 28e oktober jl. met die prachtige grote Lagerberg- vrachtwagen, zichzelf, de TUUT en al de te verhuizen goederen veilig en goed naar Chiemgau in Duitsland. Aan mij was de eer deze mannen en hun vracht te verwelkomen. Vervolgens laadden deze twee mannen alles probleemloos zeer overwogen, heel rustig en stil, keurig en zonder enige vorm van stress uit. Geen enkele inspanning was hen te veel! Daarnaast was het ook nog eens  ‘ gezellig’ om dat nederlandse woordin dit verband maar eens te gebruiken.

Ik heb deze kerels op alle ‘fronten’  bewonderd. Wat een kanjers! Wat een genoegen om met hen deze verhuizing te kunnen beleven en delen. Mijn man Peter, vertelde mij hetzelfde. Peter was immersbij de fase van het inladen.

Wel, deze ervaring wil ik niet onvermeld laten,want, als alles goed gaat, lijkt alles altijd ‘ gewoon ‘ , maar ZO  ‘ gewoon’  vind ik dit niet.

Letterlijk en figuurlijk: alles liep op ROLLETJES! CHAPEAU!

Beste heer Lagerberg, heel veel dank voor de organisatie en begeleiding van de verhuizing, eveneens heel veel dank aan de administratieve ploeg. Dat ook die ploeg belangrijk is, weet ik vanuit mijn eigen ervaring immers. Kortom: een staaltje van heel goed en mooi teamwork.

Met dank en groet, mede namens mijn man,

Victoria Kerkvliet

Welkom

Voor alle soorten nationale en internationale verhuizingen, transport en opslag staat Lagerberg Verhuisgroep altijd voor u klaar.

nl vlag  en vlag  fr vlag

Diensten & service

Particulieren verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Internationale verhuizingen
Speciale opdrachten
Opslag

Lees hier meer over onze diensten en service

Meer weten?

Marineweg 2
2241 TX Wassenaar
Tel. [070] 511 92 62
Fax [070] 511 59 36
info@lagerberg.nl

bel mail route facebook

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen kan via het online formulier