Zoekt u een verhuisbedrijf Oegstgeest? Dan is ons verhuisbedrijf, Lagerberg verhuisgroep, ideaal voor u. Wij voeren namelijk alle vormen van verhuizingen uit; voor particulieren, bedrijven, kleine tot grote verhuizingen en zelfs verhuizingen binnen één gebouw, Nederland, Europa of overzee. Bij ons wordt elke verhuizing met passie uitgevoerd. Ons verhuisbedrijf Oegstgeest is niet voor niets al decennia lang actief! Wij hebben dan ook een hoge score op klantenvertellen!

Lagerberg verhuisbedrijf staat voor:

  • Verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren;
  • Standaard garantie met verzekering;
  • Verhuizen door vakbekwaam personeel tegen scherp tarief;
  • Een erkende verhuizer voor o.a. internationale verhuizingen;
  • Inpakservice en eigen opslag.

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf in Oegstgeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons aanvraagformulier invullen of bel naar 070 - 511 92 62. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt op deze manieren contact met ons opnemen.

Ons verhuisbedrijf is gevestigd met het kantoor aan de Marineweg in Wassenaar

Meer dan verhuizen alleen bij ons Verhuisbedrijf Oegstgeest

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u zou denken. Wij weten dit uit ervaring. Dit is dan ook de reden dat wij u alle mogelijke diensten aanbieden die tot onze beschikking staan. Wij kunnen bijvoorbeeld uw inboedel voor uw inpakken. Dit doen wij geheel veilig en vlot. Ook kunt u gebruik maken van onze demontage service. Dit houdt in dat wij uw meubels voor u demonteren en in de nieuwe woning weer monteren. Een verhuizing doen wij graag en vakkundig. Wij beschikken dan ook over de modernste verhuiswagens, mobiele verhuisliften en ander materiaal om uw verhuizing tot een succes te maken.

Voorwaarden en verzekeringen bij Lagerberg verhuisgroep

Bij een particuliere verhuizing wordt het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers afgesloten. U heeft hierdoor de zekerheid dat op uw verhuizing de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen van toepassing zijn en dat uw verhuizing volgens de voorwaarden wordt uitgevoerd. Naleving van deze voorwaarden en het afsluiten van de verzekeringspolis met u zijn de twee pijlers van dit garantiecertificaat. Wij hebben een garantiecertificaat met een all-risk verzekering tot een maximum van € 100.000,-

Wilt u overtuigd worden van de gunstige en scherpe prijzen van ons verhuisbedrijf Oegstgeest? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!